Bransjenytt

Frp garanterer ja til Ikea Vestby

Posted by:

Frp garanterer ja til Ikea Vestby

Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg var på snarvisitt i Vestby i formiddag. Stortingspolitikeren garanterer et ja til IKEA dersom det blir regjeringsskifte, skriver Vestby Avis.

En Sandberg i storform åpnet seansen i Vestby med å uttale at selv posisjonen er interessert i et regjeringsskifte nå.

– Det virker i hvert fall slik, sa han.

– Fremskrittspartiet og den nye regjeringen vil ha sterkt fokus på lokaldemokratiet. Dagens regjering legger lokk på lokalpolitikken og ødelegger velstandsmuligheter for kommunene, hevdet Sandberg.

På spørsmål om IKEA og Vestby svarte han:

– IKEA er viktig for hele regionen. De skaffer blant annet mange arbeidsplasser. Politikere skal ikke legge hindringer i veien for å skape næringsliv i kommunene. Vi må ha tillit til lokalpolitikerne.

– Vil vi se denne type saker med en eventuell ny regjering?

– Nei, det vil du ikke, forsikret Sandberg som innrømte at det nærmer seg slutten på seks hektiske uker med valgkamp han nå har vært i gjennom og at de fire siste dagene ikke ville bli roligere.

Han var fornøyd med bruken av helikopter for å rekke avtalen i Vestby.

– Ja. Det var behagelig med et nytt kjøretøy.

Sandberg fikk både skriftlig og visuell informasjon av ordfører John Ødbehr og varaordfører Trygve Thorsen og rakk dessuten en grundig kikk på det mer og mer omstridte Delijordet .

Det betyr at de tre største partiene i landet: Høyre, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet stiller seg positive til IKEA på Delijordet i Vestby.

Se original avisartikkel her: http://www.oblad.no/nyheter/valg2013/frp-garanterer-ja-til-ikea-vestby-1.8053606

0